Kommande Event

DUMÄSSA 14/12

S:t Pers kyrka, Kvarntorget, Uppsala

Kl. 18 Pannkaka

Kl. 19 DUMässa 

DUMässan är en enkel, informell kvällsmässa där musiken är central. DUM medverkar alltid och församlingssången blir stark. Innan mässan finns möjlighet att äta en enkel måltid. DUMässa firas andra torsdagen i månaden.

DUMässa, nattvard, Rockkören DUM, gudstjänst, S:t Pers kyrka, St Pers kyrka, St perskyrkan

Fler Kommande Mässor Och Konserter

DUMässa, nattvard, Rockkören DUM, gudstjänst, S:t Pers kyrka, St Pers kyrka, St perskyrkan

DUMÄSSA 12/1

S:t Pers kyrka, Kvarntorget, Uppsala Kl. 18 Pannkaka Kl. 19 DUMässa DUMässan är en enkel, informell kvällsmässa där musiken är central. DUM medverkar alltid och församlingssången blir stark. Innan mässan

Läs mer »
DUMässa, nattvard, Rockkören DUM, gudstjänst, S:t Pers kyrka, St Pers kyrka, St perskyrkan

DUMÄSSA 8/2

S:t Pers kyrka, Kvarntorget, Uppsala Kl. 18 Pannkaka Kl. 19 DUMässa DUMässan är en enkel, informell kvällsmässa där musiken är central. DUM medverkar alltid och församlingssången blir stark. Innan mässan

Läs mer »